Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Svetovni dan okolja


Koper, 5. 6. 2017

Danes, 5. junija, po celem svetu praznujemo Svetovni dan okolja. Razprave o prihodnosti našega planeta so čedalje bolj prisotne, saj klimatske spremembe niso več nekaj oddaljenega, temveč se predstavljajo kot dejstvo, ki zahteva nujno obravnavo.
Zato je prav, da na današnji dan namenimo eno misel in hkrati dejanje za ohranitev čistega okolja.

Intesa Sanpaolo Bank je tradicionalno zavezana skrbi za okolje, saj s svojimi inovativnimi rešitvami svojim komitentom omogoča, da do banke dostopajo prek sodobnih digitalnih poti, hkrati pa jim v svojih zelenih poslovalnicah omogoča elektronsko podpisovanje bančnih transakcij na bančnem okencu ali pisalni mizi komercialista.

Tiskanje papirnatih potrdil tako ni potrebno, zato se na ta način ustvari velik prihranek pri porabi papirja. Intesa Sanpaolo Bank prek svojega delovanja vsako leto načrtno vlaga v zmanjševanje emisij ter v skrbno ravnanje z naravnimi viri.