Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Izvrševanje plačil v času velikonočnih praznikov


Koper, 10. 4. 2017

Obveščamo vas, da 14. aprila 2017 (veliki petek) in 17. aprila 2017 (velikonočni ponedeljek) evropski in domači plačilni sistemi ne bodo delovali.

V petek, 14. aprila 2017, bo banka odprta, izvrševala bo le interne plačilne transakcije (plačila med računi komitentov znotraj naše banke). Ostale plačilne transakcije (plačila na drugo slovensko banko, čezmejna plačila in plačila v tretje države), prejete 14. aprila 2017, bodo izvršene prvi naslednji delovni dan, to je v torek, 18. aprila 2017.    

Prav tako se 14. aprila in 17. aprila 2017 ne bodo izvršile bremenitve računov iz naslova SEPA direktne obremenitve (SDD). SDD bodo izvršene v torek, 18. aprila 2017.

Vplačila vlagateljev v vzajemne sklade dne 13. aprila in 14. aprila 2017 bodo v izvršitev posredovana v torek, 18. aprila 2017.

Dne 14. aprila 2017 bo na Ljubljanski borzi netrgovalni dan.