Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Vprašajte strokovnjaka

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Zadeva:
 
Dopolnite naročilo z vašim komentarjem (npr. že poslujem z Inteso Sanpaolo Bank):
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

KONTAKT

Ime:
 
Priimek:
 
E-naslov:
 
Telefon:

 
Vam najbližja poslovalnica:
Vaš komentar:
 
Prejeti želim potrdilo o posredovanem sporočilu na e-naslov:
   

Naročite svetovalcaIme:
 
Priimek:
 
E-naslov:
   
Telefon:
Željeni datum klica:
Željena ura klica:
Namen svetovanja:
 
Prejeti želim potrdilo o oddanem povpraševanju na e-naslov:
   

Novost – QL Plačila pri Zavarovalnici Triglav: hitro in enostavno plačilo zavarovanja preko spleta s pomočjo pametnega telefona


Koper, 21.09.2016                                                                                                          

QL plačila Banke Koper so zabeležila nov mejnik pri širjenju prodajnih mest, ki sprejemajo brezstično mobilno plačevanje z odčitavanjem QR kode. Še več, odslej lahko plačilo opravimo tako, da QR kodo odčitamo z zaslona domačega računalnika!


Zavarovanje otrok in mladine s QL plačili pri Zavarovalnici Triglav

Vse, ki imate doma šolarje in še niste sklenili nezgodnega zavarovanja za svojega otroka ali vnuka, vabimo, da izkoristite ugodnejši nakup Akcijskega nezgodnega zavarovanja otrok in mladine s sklenitvijo na spletni strani Zavarovalnice Triglav, kjer lahko hitro in preprosto plačate zavarovalno premijo s QL Plačilom.

Plačilo zavarovalne premije v trenutku

S QL plačilom lahko plačate tudi katero koli drugo zavarovanje, katerega sklenitev je omogočena na spletni strani Zavarovalnice Triglav. Vse, kar morate storiti, je poslikati kodo in plačati premijo. Po prejetem plačilu vam bo na e-naslov poslana zavarovalna dokumentacija. 

Postanite uporabnik QL plačil in uživajte v novi storitvi Banke Koper, ki omogoča enostavno in priročno brezstično mobilno plačevanje.


Plačilo zavarovalne premije v trenutku

QL plačevanje je enostavno, hitro in varno plačevanje s pametnim telefonom. Odčitate QR kodo in plačate. Postanite uporabnik QL plačil in uživajte v novi storitvi Banke Koper, ki omogoča enostavno in priročno brezstično mobilno plačevanje.

Zavarujte svoje otroke prek spleta in prihranite 10 % !